Organic

Planul Herbania este sa inceapa cu produse non-organice, iar in viitorul apropriat sa primeasca si certificatul organic.
Dar din moment ce partenerul din egipt este certificat organic precum si Fairtrade, Kosher, Halal, USDA/NOP, RAINFOREST ALLIANCE, putem sa importam produse organice sau de orice alta calitate dorita, la cerere.

Puteti citi mai multe despre strategia organica a pertenerului nostru :

"Plantele organice se produc folosind metode organice de cultivare - cu un numar limitat de pesticide sintetice si fertilizatori chimici, unde cultivarea organica este un proces controlat si certificat de autoritati, incepand de la productie pana la consum.

Cu alte cuvinte, agricultura organica este un sistem de productie care sustine sanatatea solului, a ecosistemelir si a oamenilir. Se bazeaza pe procese ecologice, biodiversitate si cicluri adaptate conditiilor locale, in detrimentul folosirii aditivilor cu efecte adverse

Agricultura organica combina traditia cu inovatoa si stiinta in beneficiul mediului inconjurator si promoveaza repatiile echotabile si o calitate imbunatatita a vietii pentru toti cei implicati -IFOAM -"